logo land van cuick
Terug
Datum:
05-08-2015
Tijd:
14:30
Locatie:
Openluchttheater
Webpagina:
http://www.openluchttheateroverloon.nl/agenda/

Circus Hoetchatchov in Openluchttheater Overloon

Op woensdag 5 augustus treedt Circus Hoetchatchov om 14.30 uur op in het Openluchttheater in Overloon. 'Door de humor, acrobatie en de nodige interactie beleeft het publiek gegarandeerd een leuke middag.'

Papa Krzystov presenteert vol trots zijn zoon Ivànovitch die over uitzonderlijke talenten beschikt. Als Ivànovitch zijn koppigheid achterwege zou laten en zijn kinderlijke klungeligheid zou overwinnen, dan zou hij écht wel eens ‘de beste acrobaat van Rusland’ kunnen worden. Hoewel het voor Krzystov niet altijd makkelijk werken is met Ivàn, lukt het hem toch de voorstelling staande te houden. Terwijl het publiek smelt voor de clownerieën van Ivànovitch probeert Krzystov het hoofd koel te houden met alles wat maar verfrissing kan brengen. In 2012 trad circus Hoetchatchov al twee keer -met succes- op in het Openluchttheater.

Kaarten en meer informatie
De voorstelling Circus Hoetcatchov vindt plaats op woensdag 5 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 6,50 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (bij het Oorlogsmuseum, ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Tot slot: Like het Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.

usp gemoedelijk

Gemoedelijk

usp groen

Groen

usp gastvrij

Gastvrij